Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

"Ατελείωτα πράγματα"




 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 




Χαίρεται! 
Σας έχει τύχει ποτέ να μη μπορείτε να τελειώσετε κάτι; Να παραμένει αυτό, εκεί, στην άκρη, ενώ εσείς να συνεχίζετε να  φτιάχνετε κάτι άλλο! Αυτό συμβαίνει και σε μένα!
Κάπου είχα διαβάσει ότι οι "καλλιτέχνες" αφήνουν καμιά φορά ατελείωτα τα έργα τους! Όπως π.χ. ο Μιχαήλ Άγγελος ή ο Ροντέν. Αυτοί, όμως, τα θεωρούσαν ολοκληρωμένα...

Ενώ αυτό το μικρό ντουλάπι; Το έχω τελειώσει ή όχι...



Ύψος: 18εκ., Πλάτος: 5εκ., Υλικά: Χαρτόνι, balsa, λεπτό hardboard, διαφάνεια(για τα τζάμια)

Είναι σμίκρυνση ενός ντουλαπιού που πήρε η μητέρα μου προίκα και έβαζε μέσα τα γυαλικά της. Είναι πολύ απλό με όμορφες αναλογίες. Θα μπορούσε, όταν ολοκληρωθεί, να βάλει κάποιος μέσα τις βελόνες του και τις κλωστές του ή κάποια κοσμήματά του ή ακόμα και μια μικρή συλλογή. Μια μικρή συλλογή π.χ. από δακτυλήθρες, από τα μέρη που μπορεί να έχει ταξιδέψει.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 


Ατελείωτα έμειναν και κάποια φορέματα που θα ετοίμαζα γα το Fashion Week που, αν θυμάστε, ήταν η ανάρτησή μου στα τέλη του Ιουλίου.  




Ένα φόρεμα ήταν λοιπόν και αυτό, όπου η βασική ιδέα ήταν να φτιάξω ένα φόρεμα χρησιμοποιώντας σχέδια από κεντήματα. Έχει πολύ ενδιαφέρον το αποτέλεσμα, και είναι κάτι που ίσως προσπαθήσω στο μέλλον. 
  







Σας εύχομαι ένα καλό απόγευμα!
ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ καλό...



2 σχόλια:

  1. Καλό βράδυ.. τι όμορφες δημιουργίες και οι δυο.. Να περνάτε όμορφα και δημιουργικά όπως ΜΟΝΟ εσείς ξέρετε.. Δεν σας ξεχνώ..σύντομα θα μιλήσουμε, φιλιά από την Ρόδο :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. You are amazingly talented. Thank you so much for continuing to share with us.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...