Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη διάθεση!!! / Christmas mood!!!






Χαίρεται!


Photobucket

Το ξέρω είναι ακόμα Οκτώβρης και είναι πολύ νωρίς για χριστουγεννιάτικα παιχνίδια!  Όμως, αυτές τις μέρες έχω μια διάθεση τόσο χριστουγεννιάτικη που αποφάσισα να ασχοληθώ, από τώρα και μέχρι τα Χριστούγεννα, μόνο με χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια και ότι σχετικό γύρω από αυτά.

 Έτσι, κάθε εβδομάδα θα προσπαθήσω να σας δείχνω από ένα χειροποίητο χριστουγεννιάτικο στολίδι-παιχνίδι ή κάτι άλλο "χριστουγεννιάτικο".  Την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη θα σας δείξω πως έφτιαξα το στολιδάκι της δεύτερης εικόνας και τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε με αυτό.  Η πρόθεσή μου είναι να σας δείχνω απλά στολίδια, με όχι πολύ ακριβά υλικά, που να μη φαίνονται όμως "φθηνά".

Every week until Christmas, I will try to show you a handmade Christmas ornament!!!

Η μικρή νεράιδα, της πρώτης εικόνας, είναι κάτι που είχα φτιάξει παλιά και το είχα στείλει σε ένα challenge, αλλά επειδή δεν είχα ακόμα το blog το αναρτώ τώρα εδώ.  Μπορεί να σας εμπνεύσει για μια δική σας νεράιδα Χριστουγέννων... Αυτή είναι λίγο πιο δύσκολη!


Εις το επανιδείν
Καλή εβδομάδα σε όλους μας!
ΒΥΕ!






Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Από τον Οκτώβρη...με αγάπη!



ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!!
Για όσους γιορτάζουν σήμερα ένα μεγάλο
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!   

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket


Και ενώ οι φωτογραφίες είναι δικές μου, μέσα στο μήνα Οκτώβρη, η μουσταλευριά και τα κρασιά είναι  δώρα της Ελένης και για τα οποία την ευχαριστώ πολύ! Εγώ, μουσταλευριά δεν ξέρω να φτιάχνω... ίσως αν είχα ένα αμπελάκι, που πάντα ονειρεύομαι, να ήξερα...



Photobucket



Photobucket


Photobucket


Και καθότι φθινόπωρο φθίνουν οι οπώρες, φθίνουν και τα κηπευτικά...

Και του χρόνου με υγεία!







Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Κουτιά από ρολό χαρτιού υγείας (2)/ Toilet Paper Roll Boxes (2)





Photobucket


Χαίρετε!

Στα δύο βίντεο που ακολουθούν  μπορείτε να δείτε, επιτέλους, πως έκανα το κουτάκι αυτό, αλλά και τ΄ άλλα που έδειξα στην προ-προηγούμενη ανάρτηση μου, από  ρολό χαρτιού υγείας.





 



 Θα χαιρόμουν πολύ να δω και τα δικά σας, αν τα προσπαθήσετε...

Καληνύχτα σας!



Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Μία τεχνική με oil pastels







Καλησπέρα σας!

Ναι, το γνωρίζω ότι άργησα. Σας είχα υποσχεθεί ότι σε δύο-τρεις μέρες  θα σας έδειχνα πως έκανα τα κουτάκια, και εμφανίστηκα μετά από δύο βδομάδες και μάλιστα, όπως βλέπετε, με άλλο θέμα. Όμως, επειδή αποφάσισα να κάνω την πρώτη μου "σοβαρή" προσπάθεια να δείξω κάτι με βίντεο, πιστέψτε με,  χρειάστηκε να μάθω αρκετά πράγματα για να μπορέσω να το φτιάξω. Και επειδή, δεν ήθελα αυτό να είναι πολύ μεγάλο ως θέμα, αποφάσισα να σας δείξω  πρώτα μία τεχνική με oil pastels.





Ελπίζω να σας άρεσε.
Εις το επανιδείν λοιπόν, με ό,τι έχω υποσχεθεί αυτή τη φορά...

Καλή εβδομάδα!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...